Middelbare Scholieren

Een persoonlijke begeleiding voor jou op maat!

Middelbare scholieren zijn de belangrijkste groep leerlingen binnen mijn bijlesinstituut. Middelbare scholieren, welke overkomen van het basisonderwijs, krijgen tijdens deze periode te maken met nieuwe invloeden. Vaak staat hierbij één aspect erg centraal: leerlingen moeten vaak leren om te leren. Voornamelijk bij de nieuwkomers van het basisonderwijs kan dit vaak een lastige stap zijn.

Ik kan je daar bij helpen. Ik bied je leuke knusse begeleiding op maat en van hoge kwaliteit. Ik zorg ervoor dat je leert leren en studeren. Enkele leerlingen zullen voornamelijk gebaat zijn met individuele bijlessen van mij op een specifiek vakgebied, terwijl overige leerlingen weer betere prestaties kunnen bereiken door middel van mijn huiswerkklas of door studie coaching individueel.

Ook voor leerlingen in de bovenbouw van het middelbare onderwijs bied ik, Maartje Janssen Taal -en Studiebegeleiding, een gedegen assortiment aan lesstoffen en manieren om te leren. In de bovenbouw is het zeer belangrijk om je zaakjes goed op orde te hebben want in de bovenbouw draait het onderwijs voor een steeds groter gedeelte om het halen van de PTA’s en de eindexamens, waarbij goede prestaties bij de schoolexamens en een excellente voorbereiding op de Centrale examens cruciaal kunnen zijn.

Ben jij een leerling die wel een duwtje in de rug kan gebruiken? Hou je van een persoonlijke benadering? Wil je effectieve bijles of huiswerkbegeleiding in een knusse omgeving? Lees dan snel verder bij ons aanbod met betrekking tot de middelbare scholieren.

Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met mij, Maartje Janssen Taal -en Studiebegeleiding.