Talenklas

Een specifieke huiswerkklas voor talen!

Ik, Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding, heb niet voor niets een specifieke bedrijfsnaam. Behalve de specialisatie in huiswerkbegeleiding bied ik een extra, zeer kundige talenbegeleiding aan. Nederlands, Duits, Frans en Engels zijn uiteraard de meest gegeven talen op het middelbare onderwijs, waarin ik dan ook zeer veel expertise van in huis heb. Ook bij de taal Spaans kan ik je mee helpen. Mijn extra specialisatie in talen maakt mij uniek in Oss.

Niemand in Oss biedt dit zo aan met zoveel diversiteit en differentiatie in 1 les. Je kunt alle kanten op en je zit niet aan 1 taal vast in je bijles maar je kunt terecht voor meerdere taalproblemen en meerdere talen. Verrijkingsstof is aanwezig voor alle talen zodat je wat extra’s kunt oefenen dan die paar oefeningetjes uit het boek. Ik zorg voor heel veel extra materiaal voor veelvuldige oefening!
Want, practice makes perfect!

Talen-klas

De leerling krijgt in een klein groepje begeleiding in Engels, Duits, Nederlands of Frans of een combinatie van die talen. De leerling ontvangt veelvuldige uitleg, telkens weer totdat het begrepen wordt, de leerling wordt verrijkingsstof aangeboden om de stof tot zich te nemen en het volledig eigen te maken. Zodoende creëer ik zelfvertrouwen bij de leerling en zal hij of zij met een overtuigd en goed gevoel haar toetsen/proefwerken/tentamens of examens ingaan! De resultaten zullen behaald worden.

Je kunt de talenklas bij Maartje Janssen gewoon als een totaalpakket zien. Je deelt alleen de tijd met wat andere leerlingen! Mijn recensies en aanbevelingen laten zien dat de kwaliteit excellent is. Kijk voor recensies op de homepagina in het review-plaatje of op Google.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding voor een gratis introductiegesprek.

Let op: begeleiding in individuele vorm is ook mogelijk. Neem daarvoor altijd contact op!

 

Introductie

De eerste keer kom je (eventueel met een van je ouders) om kennis te maken en hebben we een oriënterend gesprek zodat we elkaar wat beter leren kennen. Behalve dat dit gesprek volledig vrijblijvend is, kan ik ook goed overbrengen hoe we te werk gaan. Dit is in zo goed als alle gevallen een combinatie tussen de wensen en problemen van de student en de kracht van een persoonlijke aanpak door mij, Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding.

Ik ben zelf uiterst gemotiveerd en gepassioneerd om leerlingen naar een hoger niveau te tillen. Ik zie graag vooruitgang, zowel bij inzet en manier van aanpak van de scholier individueel als op zijn/haar cijferlijst. Ik garandeer ook vooruitgang!