Individuele bijles/remedial teaching

Individuele bijles/remedial teaching bij Maartje Janssen taal- en studiebegeleiding is intensief en doelgericht. Je richt je in de bijles op vooruitgang en betere kennis en vaardigheden in één taal of twee talen. De lessen zijn van hoge kwaliteit, want je profiteert van ruim 10 jaar ervaring in het geven van bijles in talen aan middelbare scholieren.

Doordat ik maatwerk bied en altijd persoonlijk de lessen geef, zit je niet vast aan 1 taal en kun je terecht voor bijles in meerdere talen en voor meerdere taalproblemen. Deze geboden diversiteit en differentiatie in 1 les is uniek in Oss. Dat dit werkt, blijkt wel uit de vele tevreden scholieren die bij mij bijles hebben gevolgd. Kijk voor recensies op de homepagina in het review-plaatje of typ Maartje Janssen Taal- en studiebegeleiding in op Google. Of lees onderstaande ervaring van Lonne van de Broek, die bij mij bijles volgende in Engels.

Op dit moment is het ook mogelijk bijles Wiskunde te volgen bij Maartje Janssen Taal- en studiebegeleiding. Hiervoor is een gespecialiseerde Wiskunde begeleider aanwezig.

Ervaring van oud leerling Lonne van de Broek

Ik begon aan bijles Engels op de tweede klas van het Titus Brandsma Lyceum. Al op de eerste klas had ik moeite met Engels. Ik kreeg toen bijles op school. Helaas hielp dat niet, er was geen verbetering in mijn cijfers. Mijn vriendinnetje had ook moeite met Engels. Zij had bijles bij Maartje, vond dit heel fijn en ging wel vooruit. Dat was de reden om op de tweede klas bijles bij Maartje Janssen Taal en Studiebegeleiding te nemen. 

De bijles werkte echt. Het is het waard geweest. De prijs is gewoon redelijk, en ja, inderdaad wat duurder dan op school, maar je krijgt het er voor terug. Je krijgt veel oefenmateriaal, zodat je vaak kunt herhalen. Hierdoor leerde ik het echt goed. Ook leert Maartje je heel goed hoe je het moet aanpakken. Ik zag de structuur niet. Maartje gaf me dat inzicht, hoe ik alles moest aanpakken. Uiteindelijk heb ik er veel aan gehad. Vooral mijn grammatica is echt veel vooruit gegaan. En ik snap beter hoe de structuur van de Engelse taal in elkaar zit.

Een groot voordeel van bijles bij Maartje is het maatwerk dat zij je biedt. Een extra uurtje, wanneer het een keer helemaal tegen zit? Dan staat ze ook klaar voor je om je dat vertrouwen te geven dat het goed komt. Zo moest ik bijvoorbeeld voor de eerste keer een presentatie geven en hierdoor was ik helemaal in paniek. Maartje heeft toen ‘s avonds nog extra met me geoefend en ik heb zelfs een dikke voldoende gehaald!

Inmiddels studeer ik rechtsgeleerdheid op de universiteit in Nijmegen. Als voorbereiding op een tentamen Nederlands heb ik twee maanden Nederlandse bijles gehad. Dit was vooral veel herhalen en nog eens herhalen. Tijdens de toets had ik vaker momenten waarbij ik dacht: Oh ja! Het heeft me zeker voorbereidingstijd bij dat tentamen gescheeld en ik had een 7,5!

Ik raad iedereen de bijlessen bij Maartje aan omdat ze zo persoonlijk werkt. Ze weet heel goed waar je mee bezig bent en zij is er altijd voor jou. En niet te vergeten…dat vindt ze zelf heel belangrijk en dat is ook zo, het is er altijd gezellig. Ik ging nooit met tegenzin naar bijles toe!