Tentamenvoorbereiding Engels/Nederlands/Duits

Omdat de taal geen struikelblok hoeft te zijn!

Studeer jij momenteel op een HBO of MBO opleiding en heb jij moeite met de Nederlandse, Engelse ,Duitse of Franse taal? Lukt het jou niet om een voldoende te halen voor mondelinge toets momenten, presentaties of schriftelijk tentamens? Neem dan contact op met mij, Taal -en Studiebegeleiding Maartje Janssen.

Het komt steeds vaker voor dat leerlingen van het voortgezet onderwijs in hun volgende stap naar het beroepsonderwijs moeite krijgen met de Engelse taal. Boeken worden in het Engels geschreven, tentamens worden steeds vaker in de Engelse taal afgenomen en zelfs sommige colleges blijken soms volledig in het Engels te verlopen. Lukt het jou niet om gedurende je studie succesvol te zijn door de belemmering in de Engelse taal of andere taal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ik bied een persoonlijke aanpak. Ik bekijk waar jij als student precies tegenaan loopt en kom daarop volgend met adequate oplossingen om jouw studie van de taalproblemen af te helpen. Neem contact op voor een gratis gesprek wat ik jou kan bieden en je zult je propedeuse probleem of iets anders opgelost krijgen in enkele maanden tijd.