Scriptie -en verslagvoorbereiding

Voor een taal geoptimaliseerde eindprestatie!

Studeer jij momenteel aan de HBO of MBO en sta jij op het op het punt om jouw afstudeerscriptie te maken, terwijl jij de taal nog niet volledig onder de controle hebt, dan kan ik, Taal -en Studiebegeleiding Maartje Janssen jou helpen met de scriptie. Of het nu gaat om Nederlandse of Engelse optimalisering, ik help jou door het traject heen.

Het kan zo zijn dat je als student het liefst al goed begint aan je scriptie, waarbij je de taal volledig onder de knie wilt hebben. In dat geval kun je ook eens op de pagina Bijles Engels/Nederlands/Duits/Frans voor HBO of MBO kijken. Zodoende kun je voor aanvang van het opstellen van je scriptie al een goede basis leggen voor een of beide talen.

Heb jij je scriptie zonet afgerond, maar ben je nog niet zeker of het qua taal wel voldoende is? Neem in dat geval ook eens contact op met mij. Samen kan ik door jouw gehele scriptie gaan en alle taalkundige fouten verbeteren, wat altijd ten goede zal komen voor het eindresultaat van jouw verslag. Ik help jou graag!