Workshops

Kom gezellig naar een zaterdagmiddag workshop bij Maartje Janssen. 13.30 tot 15 uur.

1. Kaarsenmaak workshop. Neem je 2 of 3 vriendjes of vriendinnetjes mee!
Knutsel lekker anderhalf uur met kaarsen en versier deze. Natuurlijk mag je je eigen gemaakte kaars meenemen.
Max. aantal deelnemers: 4, minimaal 2
Duur: 1.5 uur
Tijd: 13.30 tot 15 uur
Kosten: 17,50
Datum: in overleg welke zaterdag.

2. Creatieve middag met veel verschillende soorten verf gebruik. We tekenen en verven en maken kunst met gebruik van aquarelverf, acrylverf, oostindische inkt en krijt. Dit alles in een thema naar onze eigen keuze die we samen leuk vinden. En ik help daarin mee. Eigen doek meenemen eventueel of hier op papier. Ik heb verschillende soorten papier. Neem je vriendinnetje of vriendje mee!
Max. aantal deelnemers 8, minimaal 2
Duur: 1.5 uur
Tijd: 13.30 tot 15uur
Kosten: 17,50 euro
Datum: wanneer er tijd is in overleg, je kunt ook een zaterdag inplannen

3. Instrumenten snuffel les. Leer verschillende instrumenten kennen en op spelen. 2 blaasinstrumenten, 3 slagwerken, klein percussie en een vleugel! Je mag overal op spelen! En wellicht leren we ook nog wat noten en zo. Ook luisteren we samen naar verschillende soorten muziek en gaan we dansen en muziek maken.
Neem je vriendje of vriendinnetje mee!
Max. 6 personen, min. 2.
Duur: 1.5 uur
Tijd: 13.30 tot 15uur
Kosten: 15 euro
Datum: wanneer er tijd is in overleg, je kunt ook een zaterdag inplannen eventueel.

4. Vogelspot les en kruidentuintjes les. Er zijn zoveel mooie vogels en ze vliegen zomaar rond in Oss! Ook in mijn tuin en in de straten. Ze zijn zo prachtig en fluiten zo mooi en hebben zulke grappige namen zoals de pimpelmees! Welke vogels kennen we eigenlijk al en welke nog niet?
Ook koken we graag samen of eten we graag lekker met kruiden die we in het eten doen. Je mag kruiden voelen en ruiken met de ogen dicht, je eigen kruidenplantje poten (verrassing!), en daarna ook komen verzorgen zo nu en dan als je tijd vindt… anders doe ik het voor je! Kom maar gezellig langs met je vriendjes en vriendinnetjes en we zetten gewoon de hele tuin vol met jouw eigen plantjes! Je plantje krijgt een naambordje met jouw naam en de naam van de plant.
Maximaal 6 personen, min.2
Duur: 1.5 uur
Tijd: 13.30 tot 15uur
Kosten: 17,50 euro

Deze workshops kunnen ook een combi middag zijn van 3 uur of 2.5 uur voor een kinderfeestje. De prijs verandert dan wat en het aantal kinderen is dan maximaal 10. Het kaarsen maken kan dan niet. Het bestaat uit de rest van de activiteiten.