Weekje leuk bijspijkeren

Weekje “leuk bijspijkeren”.

In de zomervakantie heb je tijd om te chillen en te genieten van eventjes weg maar het is bij uitstek ook de tijd om de zwakke punten in je studie bij te spijkeren en weer op gewenst niveau te brengen.
Dit kan Engels, Duits, frans of Nederlands zijn of alle 4 de talen, voor iedereen ligt de situatie anders. Ook kan je zitten met een vak als biologie of geschiedenis. Dit kan allemaal bijgespijkerd worden in een weekje “ leuk bijspijkeren”. In de ochtend en voormiddag gaan we hard aan de slag met grammatica, lees- en schrijfvaardigheid van de verschillende talen of van 1 taal.

‘s-Middags hebben we een activiteit, cultureel, sportief of educatief. Er wordt dan Engels gepraat, Duits of Frans. De (regionale) activiteiten
worden gedaan in een andere taal. De activiteiten worden verzonnen en ingepland in samenspraak met de student en zijn of haar interesses.
Duur: ma-vrijdag van 10 uur- 16.30 totaal 32,5 uur in die week.
Wanneer? In overleg.

Je kunt dit ook zien als een weekje vakantie invulling anders dan normaal, samen met een leuke docent die je ook nog eens hartstikke veel leert!

The English Week of the German week.
Dit komt op hetzelfde neer als de bijspijker-week alleen is dit dan volledig toegespitst op het vak
Engels of Duits. Er wordt geen aandacht besteed aan een ander vak of andere taal.