Taalcursus op Maat

De ideale oplossing voor uw meertalige onderneming!

Zoekt u een cursus Engels, Nederlands, Frans of Duits welke op maat is gemaakt voor u als onderneming?
Dit kan ook bij Taal -en Studiebegeleiding Maartje Janssen. Op basis van een vrijblijvend gesprek kunt u als onderneming de wensen van uw bedrijf uitspreken, waarop wij vervolgens een maatwerkpakket zullen opstellen om dit aan te bieden. Wij scholen al uw personeel in de Engelse, Nederlandse, Franse en Duitse taal, waar nodig en gewenst. Ook uzelf als ondernemer kunt deelnemen.

Kortom, wij bieden uw onderneming de ideale oplossing voor uw tweetalige onderneming. Wij helpen graag om altijd professioneel over te komen bij uw klanten. Taal speelt verder geen belemmerende rol meer en dat is fijn.

Cursusaanbod:

Cursus Engels zakelijke communicatie
Een cursus Engels is op maat gesneden, volledig gericht op de behoefte van uw werknemers. Ik bepaal eerst het niveau en richt daar de cursus op in. De behoeftes worden uitgebreid besproken en dit in combinatie met het niveau wordt bepalend voor de cursus invulling

Cursus Frans zakelijke communicatie
Een cursus Frans is op maat gesneden, volledig gericht op de behoefte van uw werknemers. De docent Frans bepaalt eerst het niveau en richt daar de cursus op in. De behoeftes worden uitgebreid besproken en dit in combinatie met het niveau wordt bepalend voor de cursus invulling.

Cursus Duits zakelijke communicatie
Een cursus Duits is op maat gesneden, volledig gericht op de behoefte van uw werknemers. Ik bepaal eerst het niveau en richt daar de cursus op in. De behoeftes worden uitgebreid besproken en dit in combinatie met het niveau wordt bepalend voor de cursus invulling.

Cursus Nederlands foutloos schrijven
Nederlands schrijven, zowel qua spelling als grammaticaal kan vaak nog lastig zijn en soms is het dan handig om een opfriscursus te nemen. Ik heb eerst een oriënterend gesprek over waar de crux zit en wat men wil leren. Dit wordt bepalend voor de cursusinvulling.