Over Bijles Oss

Maartje Janssen Taal&studiebegeleiding in Oss geeft bijles en huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren van vmbo basis tot tweetalig vwo niveau, maar ook bijles aan MBO studenten en bijles voor HBO studenten wordt door haar met veel overtuiging gegeven.Tevens verzorg ik een cursus (zakelijk) Engels op maat gesneden.

De bijles en huiswerkbegeleiding vindt plaats in groepsverband of individueel verband. De vakken bestaan uit bijles Engels, bijles Duits en bijles Nederlands ook wel taalbegeleiding genoemd. Daarnaast bieden wij indien gewenst ook bijles Wiskunde en bijles Economie. De huiswerkbegeleiding, ook wel studiebegeleiding genoemd, is voor alle vakken en richt zich meer op de structurering en planning van je huiswerk en studie. Deze bijles is voor HBO studenten, voor MBO studenten, en de bijles is voor middelbare scholieren van VMBO tot VWO niveau.

NT2 begeleiding wordt ook inmiddels gegeven door mij. Per augustus 2014 open ik ook een dependance in Helden- Panningen vlak bij het Bouwens van der Boijencollege!

Voordelen bijles:
– Veelvuldige uitleg en verrijkingsstof
– Je staat snel weer boven de stof
– Minder stress
– Je gaat met zelfvertrouwen naar je overhoringen/ proefwerken /toetsen
– Je cijfers stijgen zienderogen

Wat leer ik bij huiswerkbegeleiding?
– Structuur aanbrengen in je maak- en leerwerk
– Huiswerk en studie plannen
– Hoe moet ik leren? en de leerling motiveren.
– Hoe schrijf ik een goede samenvatting en andere studie vaardigheden.

Leren en studeren gaat het beste en gemakkelijkste als een leerling zich op zijn gemak voelt. Bij Maartje Janssen Taal & Studiebegeleiding mag je jezelf zijn en heerst een rustige, persoonlijke en huiselijke sfeer. Al meer dan 270 leerlingen gingen je voor en zagen door de bijles en huiswerkbegeleiding hun cijfers stijgen en kregen weer vertrouwen in hun capaciteiten.

De voordelen van Maartje Janssen Taal & Studiebegeleiding te Oss:
– Huiskamersfeer
– Kleine groepjes (max. 8 leerlingen)
– Maatwerk
– Persoonlijke aandacht

Gratis eerste kennismakingsgesprek.
Heb jij of heeft uw kind ook problemen met een taal of met het plannen van je of zijn huiswerk? En wilt u dit op een prettige en passende manier verbeteren? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we hoe we een zo snel en uiteraard goed mogelijk resultaat bereiken. De intake is gratis als er lessen worden vervolgd van min. twee maanden, anders wordt deze alsnog gefactureerd.