Huiswerkklas

De kracht van persoonlijke huiswerkbegeleiding!

Ik, Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding, bied op een kleinschalige manier in een knusse omgeving in mijn mooie leslokaal uitkijkend op de tuin naschoolse studiebegeleiding aan voor middelbare scholieren. Er heerst een knusse, rustige huiskamer sfeer wat prettig werkt. Mocht je problemen ervaren in het bestuderen, memoriseren, plannen en structureren van je lesstof dan kan ik jou daar heel goed bij helpen. Ik geef je structuur in het agenderen van leer- en maakwerk, ik leer je studievaardigheden en leid de boel in de goede banen. Bij mij staat de essentie van het leren leren voorop en ik kijk goed hoe je het meest effectief het hoogste resultaat kunt behalen in je studie. Gezelligheid op zijn tijd of even een mentoraat gesprek is echter ook eventjes belangrijk. Je resultaten gaan gegarandeerd omhoog door mijn aanpak. Is dat niet fijn?

Ik sta voor hoge kwaliteit in de lessen. Ik laat je niet zwemmen en het maar zelf uitzoeken in een huiswerkklasje maar ik help je echt intensief met alles wat nodig is. Zelfs verrijkingsstof is aanwezig voor alle talen zodat je eventueel wat extra’s kunt oefenen dan die paar oefeningetjes uit het boek. Ik zorg voor veel extra materiaal voor veelvuldige oefening! Want, practice makes perfect! !Je kunt de huiswerkklas bij Maartje Janssen gewoon als een totaalpakket zien. Je deelt alleen de tijd met wat andere leerlingen!

De groepen zijn nooit groter dan 6 personen. Handig is om je samen met een vriendinnetje of vriend aan te melden, dan is er ook sneller een groepje bij elkaar!

Let op: intensieve begeleiding in individuele vorm is ook mogelijk. Neem daarvoor altijd contact op!

 

Introductie

De eerste keer kom je (eventueel met een van je ouders) om kennis te maken en hebben we een oriënterend gesprek zodat we elkaar wat beter leren kennen. Behalve dat dit gesprek volledig vrijblijvend is, kan ik ook goed overbrengen hoe we te werk gaan. Dit is in zo goed als alle gevallen een combinatie tussen de wensen en problemen van de student en de kracht van een persoonlijke aanpak door mij, Maartje Janssen Taal- en Studiebegeleiding.

Ik ben zelf uiterst gemotiveerd en gepassioneerd om leerlingen naar een hoger niveau te tillen. Ik zie graag vooruitgang, zowel bij inzet en manier van aanpak van de scholier individueel als op zijn/haar cijferlijst. Ik garandeer ook vooruitgang!